Restaurarea unei case englezești

         În ultima perioadă am scris foarte rar pe blog, și asta nu pentru că nu îmi face plăcere să împărtășesc prea multe lucruri cu voi, ci pentru că am avut multe evenimente importante în viața mea. Toate acestea mi-au furat și ultimul minut liber pe care îl aveam.

        Unul din aceste evenimente este legat de facultate, diplome și colegi. Toate acestea mă duc cu gândul la Anglia, aș vrea să știu și eu de ce, având în vedere că eu mi-am încheiat studiile în Viena și nu am fost niciodată în Anglia. Probabil renumele universităților engleze sunt impregnate în subconștientul meu. Dar trecând peste toate aceste detalii, care aparent nu au nici o legătura cu tema de azi, am să vă prezint un designer englez contemporan.

Restaurarea unei case – designer Sarah Jane Nielsen

restaurarea unei case

restaurarea unei case

Sursa foto

        Proiectul este mai mult de restaurare și reamenajare a unei case victoriene din oraș. Camerele mici și plictisitoare au fost transformate de către designer-ul Sarah Jane Nielsen în camere moderne, multifuncționale și foarte chic, care au vedere către grădina exterioară. Datorită rafinamentului și a stilului aparte,  grădina constituie una din atracțiile importante ale casei. Restaurarea unei case presupune mai multe etape, toate acestea sunt dependente una de alta și nu pot fi realizate în mod aleatoriu. Tocmai de aceea tot acest proces este un adevărat teren de muncă, inovație și creație. Toate acestea se întâmplă printr-o strânsă legătură dintre arhitect si client.

restaurarea unei case

restaurarea unei case

restaurarea unei case

restaurarea unei case

Sursa foto

         Viitorul articol va fi inspirat din al doilea eveniment important în viața mea. Tocmai de aceea voi avea grijă să găsesc una din cele mai frumoase amenajări pentru o nuntă ca în povești. :)

Leave a Comment.