Primăvara începe cu un workshop!

Workshop – reciclarea sticlei

      1 Martie a fost tare agitat la Viena! Pregătisem de câteva zile toate materialele pentru workshop, dar nu era de ajuns, mai erau multe de pus la punct!

      De data aceasta am avut o bună prietenă alături care m-a ajutat cu toate detaliile acestui eveniment, și iată că participanții s-au arătat tare încântați de decorațiunile pe care le-au luat acasă.

workshop

reciclarea sticlei

        Am început workshop-ul cu o decorațiune realizată de Ruxi…o vază! Am fost uimită să văd cât de creativi au fost artiștii noștri! Nici o sticlă nu seamănă cu cealaltă și mai mult mi-a plăcut să văd că mulți au trecut granițele indicațiilor și și-au impregnat propria personalitate în creație.

workshop

workshop

reciclarea sticlei

        A urmat o decorațiune destinată spațiilor deschise, acel detaliu și strălucire care pot contura spațiul unui balcon, unei terase sau chiar a unei grădini de vară.

reciclarea sticlei

reciclarea sticlei

reciclarea sticlei

          Candela cu ulei a fost dată uitării în epoca elictricității, tocmai de aceea am încercat să readuc în memoria noastră o formă alternativă a becurilor obișnuite.

reciclarea sticlei

        Ultima parte a workshop-ului a fost o mică demonstrație: cum să tăiem sticla? Mi-a plăcut tare mult reacția invitaților noștri, au fost tare haioși când toți și-au tras scaunele în spate, întrebându-mă dacă eu am mai făcut acest experiment! :) Aș repeta experiența, poate într-un workshop viitor.

reciclarea sticlei

workshop

workshop

workshop

4 Comments

Leave a Comment.