Aranjați masa de Paște cu dragoste

        Nu avem timp de pierdut, sunt atâtea de făcut: înroșirea ouălelor, pregătiri festive, mâncare. Așa că să intrăm direct în subiect.

       Azi v-am pregătit câteva exemple de amenajare a mesei de Paște care să vă inspire și să aveți masa bogată în culori, veselie și suflete pline de lumină.

Masa de Paște – Lăsați-vă inspirați și creați :)

masa de PașteSursa foto

masa de PașteSursa foto

masa de PașteSursa foto

masa de PașteSursa foto

Nu uitați detalile, sunt foarte importante! Masa de Paște este o adevărată arenă de culori și ornamente tipice primăverii. Elementele vegetale vii, dar și cele uscate sunt de mare căutare pentru o astfel de masă festivă. Aranjați-le cu răbdare și încercați să respectați anumite reguli pe care vi le impuneți de la bun început.

masa de PașteSursa foto

decoratii_pasti_8

Sursa foto

71735237.jpgSursa foto

Cred că aceste pregătiri fac o sărbătoare specială, ne fac să trăim mai mult în prezent și să ne bucurăm mai mult de viață împreună cu cei dragi inimii noastre. Masa de Paște este un adevărat deliciu în România. Să ducem tradiția mai departe! :)

decoratii_pasti_12

Sursa foto

decoratii_pasti_7Sursa foto

Anul acesta voi pregăti un drob tradițional, ca la mama acasă, și, pentru că e prima oară când îl voi prepara am căutat rețeta perfectă și am gasit-o :) . Sper să îmi iasă și mie ca Laurei.

decoratii_pasti_11

Sursa foto

Vă urez un Paște fericit tuturor, plin de lumină sufletească și iubire în familie!

Leave a Comment.