Mărturii pentru nunta mea!

        Când am început să caut idei pentru mărturii, am știut de la început ce criterii trebuie să îndeplinească: să îmi placă ideea la nebunie, să fie în buget, și să fie ușor de realizat. Cu aceste 3 dorințe am început să caut mult doritele mărturii pentru nunta mea.

        Am găsit multe idei care mi-au plăcut, multe din ele sunt scrise în postul de săptămâna trecută, dar ideea care mie mi s-a potrivit mănușă a fost idea cu fructele personalizate! Am ales ca fructe merele, iar ca personalizare am ales stickere, pe care eu le-am personalizat în stilul meu de romantică incurabilă ce sunt. :D

Mărturii – mic tutorial

Mărturii

        După ce mi-am cumpărat materia primă, am pus photoshop-ul la treabă și am realizat un design asemănător cu ideea găsită, dar cu mesajele dorite de mine. Și…iată ce a ieșit!

marturii_nunta_2

Mărturii

      Trebuie să vă mărturisesc că am avut un pic emoții, pentru că nu știam cât de mult se aseamănă imaginația mea cu realitatea ce va urma, și nu știam cât de bine sau rău vor arăta merele pe mese, dacă se vor încadra în eveniment, etc. Cu toate acestea mi-au plăcut tare mult, au înveselit atmosfera, și chiar și fără flori pe masă arată foarte drăguț. Eu am ales să fie și flori, dar pozele sunt realizate înainte de a pune aranjamentele pe mese.

Mărturii

Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost să îi văd pe invitați că se întreabă unul pe altul ce mesaje au pe mere. :)

2 Comments

Leave a Comment.