Cum să faci un coș din hârtie reciclată?

          Un mic tutorial pentru cei care au reviste vechi și vor să le reutilizeze. Un coș din hârtie reciclată ce poate fi foarte ușor de realizat, dar necesită un timp destul de îndelungat pentru realizarea lui. Cu toate astea merită încercat!

 coș din hârtie reciclatăSursa foto

coș din hârtie reciclată

Sursa foto

coș din hârtie reciclată

Sursa fotocoș din hârtie reciclatăSursa foto

Ce mi se pare mie interesant la acest coș este funționalitatea lui multiplă. Poate fi învelitoarea unui ghiveci vechi, un coș pentru ațe, fructe sau mai știu eu ce. Pe lângă asta aș adăuga și jocul de culori. Voi puteți alege dacă vreți să fie alb, negru, în culori multiple sau o singură culoare. La final tot un coș din hârtie reciclată va fi! :)

Am ales pentru voi tutorial video foarte explicit și simplu. Enjoy!

Sursa video

4 Comments

 1. Obiecte de artizanat realizate din hârtie

  Vreau să vorbesc despre cei cu acul ( Hand Made ), care a avut un mare interes, și voi fi fascinat să se implice în viitor. Este întotdeauna deschis pentru oameni la îndemână care pot sau doresc să învețe cum să facă obiecte de artizanat frumoase, utile, originale,Hand Made . O mare parte din site-ul materialului dedicat obiecte de artizanat realizate din hârtie , inclusiv destul de tineri și un fel de creație de lucru manual ca țesut de la ziare și finisare tehnici de “decupaj”.

  Aș dori să subliniez ,, țesut de ziare ,, din mai multe motive:

  • aproape de zero cost al materialului de țesut de ziare la etapa inițială de învățare;
  • posibilitatea de a țese o gamă largă de articole de ziar. Acestea sunt articole confecționate manual, din hârtie ca un “solid” coșuri de rufe, cutii, rafturi și chiar tabelele din tuburi ziare groase, pe de altă parte – flori de lumină delicate, fotografii, vaze de tuburi subtiri de ziar. Master însuși poate varia ușor grosimea materialului de pornire;

  http://adf.ly/4241524/pletenie-iz-gazet.net/

  Reply

Leave a Comment.