Cum să decorăm o baie?

          Există numeroase stiluri de a decora o baie, dar astăzi nu am să vorbesc despre ele, ci adespre cum să decorăm o baie dupa propriile gusturi și fantezii.

Cum să decorăm o baieSursa foto

         Ce trebuie să avem în vedere când decorăm o baie? În primul rând e bine să luați o foaie și un pix și să faceți 3 coloane. În prima coloană scrieți ce materiale ați dori să folosiți pentru podea și pereți. Ele pot varia de la clasica gresie și faianță, la podele și pereți din piatră, sticlă sau lemn. În cea de-a doua coloană notați elementele necesare băii voastre. Unii preferă să aibe doar un duș, alții și duș și vană. Dulapurile, oglinzile și alte accesorii necesare sunt de asemenea adăugate în această coloană. În ultima coloană scrieți orice dorință legată de detalii. De ex. o anume culoare, un anume material, un anumit tip de depozitare, etc.

Cum să decorăm o baieSursa foto

Cum să decorăm o baieSursa foto

Cum să decorăm o baie

Sursa foto

        După ce v-ați clarificat aceste idei puteți trece la etapa următoare, și anume informarea. Dacă există o cerință foarte precisă (de ex. un anumit dulap) e bine să vă informați dacă puteți procura un astfel de obiect, sau dacă puteți să vă realizați singuri unul.

        Un alt tip de informare o constituie prețul produselor vs. bugetul vostru. De cele mai multe ori costurile depășesc bugetul, tocmai de aceea asigurați-vă că portofelul vă permite să realizați o astfel de lucrare, iar în caz contrar încercați să mai reduceți din lista lungă de cerințe, sau să le înlocuiți cu o soluție mai puțin costisitoare.

Cum să decorăm o baie

Sursa fotoCum să decorăm o baieSursa foto

Cum să decorăm o baieSursa foto

 

      Etapa 3 este etapa cea mai frumoasă...shopping-ul! :)

       Iar ultima etapa este etapa în care vă puteți bucura de tot procesul de decorare al băii voastre.

Cum să decorăm o baieSursa foto

Cum să decorăm o baieSursa foto

Leave a Comment.