Cum decorăm bucătăria?

        Bucătăria este camera care unește familia, cel puțin în România este încă așa, și sper să nu se schimbe prea curând acest obicei. Și ca să duc obiceiul mai departe, visez și eu la o bucătărie mare în viitoarea mea căsuță din biscuiți și glazură de vanilie :).

        Cred că mirosurile condimentelor sunt cele care îi atrag pe toți ca printr-o vrajă în bucătărie, urmând ca la final să fie toți așezați la masă ca niște bețisoare de scobitori aruncate într-o cutie.

Sursa foto

Tocmai de aceea modul în care ar trebui să decorăm acest hot spot al locuinței este foarte important. Cuvântul cheie care stă la bază este “atmosfera”, ea este cea pe care trebuie să o urmăm atunci când ne dorim o bucătărie plină. Bineînțeles atmosfera poate fi diferită, în funcție de gusturi, dar să aibe ca numitor comun o încăpere primitoare, deschisă și comodă.

        Pentru asta am ales câteva exemple pentru a vedea exact la ce mă refer :).

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

        Fiți atenți la paleta de culori folosită, la materialitate, la modul de amplasare al obiectelor de mobilier. Frigiderul, aragazul și chiuveta trebuie să formeze un triunghi. De ce? pentru că așa au tras concluzia domnii care se ocupă cu așa ceva, întrucât este cel mai comod pentru cel care gătește. Datorită spațiului limitat nu tot timpul este posibil, dar nu disperați, soluții există întotdeauna!

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Sursa foto

Cam atât pentru azi. O zi frumosă tuturor! :D

Leave a Comment.