Concurs – Set de porțelan ceainic + cană

        Săptămâna primăverii o începem cu mult soare, zâmbete și un CONCURS!!! :D

        Probabil ați observat cât de mult s-a schimbat atmosfera afară. Dimineața au început păsărelele să ciripească, căldura soarelui se face tot mai prezentă iar zâmbetele de pe fețele oamenilor dau un sentiment de o poftă de viață molipsitoare.

       Mă bucur tare mult că prietenii noștrii de la Homedeco s-au hotărât să participe la această atmosferă primăvăratică și ne oferă drept cadou un set de porțelan ceainic + cană, numa bun pentru zilele răcoroase de primăvară.

set-portelan-alb-ceainicSursa foto

        Trebuie să spun că seturile acestea sunt o slăbiciune pentru mine și mă bucur tare mult că avem în concurs acest produs.

Cum puteți participa la concurs? Foarte simplu! Vizitați site-ul celor de la Homedeco sau pagina de facebook și alegeți un produs care este pe placul vostru. Apoi scrieți un scurt comment mai jos, în acest articol, despre produsul care l-ați ales, împreună cu numele și e-mail-ul vostru. Câștigătorul va fi ales prin random.org.

Perioada concursului: 5 martie – 15 martie.

Mult succes tuturor! Și nu uitați să participați și voi la atmosfera molipsitoare printr-un zâmbet. :)

 

Concurs încheiat!

26 Comments

 1. Îmi place mult ceasul verde Koziol… cred că arată maxim pe un perete alb :) N-o să prea știu cât este ceasul, dar nu-i bai :) Arată minunat!

  Reply
 2. Pe mine m-a incantat cel mai mult setul de ustensile cu suport. “Set 5 ustensile bucatarie + Suport ustensile ELEVATE CAROUSEL – Joseph Joseph”. E super haios pentru ca ustensilele sunt colorate diferit si in plus, datorita suportului rotativ, sunt usor de accesat si folosit.
  Sunt Gabriela Dobra, e-mail:gaby_dobra@yahoo.com

  Reply
 3. Suportul Canopy imita o padure de mesteceni, sau poate o padure de copaci acoperiti din plin cu zapada. Chiar imi doresc un asemenea suport, la cate bijuterii am, mi-ar fi de folos. In plus le-as gasi mul mai usor decat sa stau sa le caut prin cutii.
  Adelina Ciuperca
  momotzel2@yahoo.com

  Reply
 4. Setul de porțelan ceainic + cană este foarte frumoas si folositor adica…
  Dimineata, cand e ceata sau bruma sau, de ce nu la rasaritul soarelui iti poate tine companie acea cana mare si calda umpluta cu un ceai aromat. Daca e frig te incalzeste iar daca e frumos afara, te incalzeste sufleteste…..numai cand imi imaginez cum i-au o gura din acel ceai dulce, cald si proastpat… ma face sa-mi doresc acest set si mai mult ^_^

  Reply
 5. Dop turnare/aerare vin, albastru – Colour Works – Mi-ar prinde foarte bine la turnarea vinului in pahare fara a varsa un strop ! :)

  Buta Marian

  Reply
 6. Canile Keepcup! Am acum o cana portabila pe care o folosesc mereu si s-a cam uzat… chiar cautam sa imi iau una noua!

  Reply
 7. Suport lentile contact ULENS alb Umbra Pret 20,97 Lei e foarte funny si in acelasi timp util pentru mine ca purtator de lentile de contact
  e mail:ruxiliciu@gmail.com

  Reply
 8. De fiecare data cand ma uit la produse pe site, imi sare in ochi Cuierul-organizator Cubby de la Umbra. E foarte elegant, in plus pe holul apartamentului in care locuiesc s-ar potrivi de minune, am un loc care as spune ca a fost creat special pt el. :)
  Numele meu este Pop Ana Maria, e-mail: j_ana20@yahoo.com

  Reply

Leave a Comment.