Concurs pentru 1000 de fani!!!

        După cum spuneam întru-un articol anterior, acest concurs este dedicat celor care ne-au susținut și ne-au ajutat să progresăm împreună. Ce înseamnă asta? Toți cei care au dat like la pagina de facebook intră în concurs! (cu condiția să fie din România sau Austria). :)

Must Be Present to Win LogoSursa foto

         Mă bucur că acești 1000 de admiratori au poposit pe meleagurile Interior Design tocmai în această perioadă plină de magie și zăpadă, asta mă face și mai fericită să împart cadouri!

        Sunteți curioși care sunt cadourile? :) Cu ajutorul celor de la Interior Store, cărora le mulțumim tare mult, avem două cadouri pentru 2 câștigători! Primul cadou este o lampă  cu un joc de lumini excelent pentru serile friguroase de iarnă, pentru serile calde de vară, pentru serile romantice, mai exact pentru orice ocazie. :)

IcebergSursa foto

Iar cel de-al doilea produs este un cuier foarte modern care m-a cucerit de la prima vedere și mă gândesc intens să îl achiziționez și eu.

Bin SquareSursa foto

       Acum că știți care sunt cadourile am să vă spun condițiile concursului:

Pasul 1 Scrieți o frază (orice) care să conțină produsul pe care îl doriți în cadrul acestui articol.

Pasul 2 Trimiteți-vă prietenii să vă voteze! Tot în cadrul acestui articol un simplu comment “Votez Popescu” vă aduce mai aproape de cadou :)

Concursul de desfășoară pe perioada 13 dec. – 23 dec. !

Nu uitați! Pentru o corectitudine cât mai exactă, voturile de pe același ip sunt anulate.

        Și pentru că tot vine perioada Crăciunului și e plin de reduceri, nu ezitați să faceți cadouri tuturor celor dragi, să aveți grijă la detalii, la ambalaj și la preferințe. Zâmbetele lor nu vin neapărat la cadouri scumpe, ci la cele oferite din inimă!

Mult succes! Și zic START CONCURS!!! :D

Concurs încheiat!!!

44 Comments

 1. Numai ea… Ea poate sa-mi lumineze calea si pasii, sa ma calauzeasca prin intuneric, prin viata atunci cand sunt acasa sau la birou, sa pot pasii in siguranta, fara sa am obstacole de intampinat, imi lumineaza sufletul si mi-l face sa zambeasca atunci cand isi schimba culoarile, e jucausa, vesela si plina de energie, ma face sa ma simt in siguranta si implinita… Ea, ea e lampa mea favorita :D

  Reply
 2. Uite ce scrie in dex: CUIÉR, cuiere, s. n. Suport de lemn sau metal, mobil sau fixat în perete, prevăzut cu mai multe cârlige sau brațe, de care se atârnă diverse obiecte și accesorii de îmbrăcăminte. [Pr.: cu-ier] – Cui + suf. -er.

  Asta inseamna un cuier pt voi? Nu, nu si iar nu!!! Este lucrul, este acel ceva ce te asteapta sa vii inghetat de afara, ingandurat, incalzit, fericit, trist, udat sau indragostit, gata sa-ti ia poverile de pe umeri, sa-ti ia greutatile, gandurile, sa le lase de tot la usa, ca sa poti fi liber in propria-ti casa…

  Reply
 3. Mie imi place mult lampa cu jocul de lumini. Cred ca s-ar potrivi perfect pe scarile de lemn ce duc din living spre dormitor. Arata ca un bulgaras de zapada, asa ca tin pumnii stransi si sper sa o castig! sarbatori Fericite tuturor!

  Reply

Leave a Comment.