Birourile Google Mexico

        Câți dintre voi lucrați într-un birou? Și câți dintre voi le considerați monotone? Probabil majoritatea dintre noi le găsim neatrăgătoare. Google a găsit soluția pentru a-și stimula angajații! A creat un nou tip de birouri. Birourile Google nu te mai fac să te simți ca într-o cușcă deprimantă, ci mai degrabă îți oferă sensația de libertate. Doar când privești pozele te simți într-o altă lume, plină de culori și energie. Cu toții știm că influența culorilor asupra oamenilor este foarte mare (moduri în care să folosești culorile în casa ta aici), iar google se folosește de aceste tehnici la maxim.

Birourile GoogleSursa foto

      Chiar de la recepție se simte aerul google! Culorile renumitului logo sunt transpuse încă din aceast spațiu, și conduc “călătorul” pe tot parcursul “călătoriei” google. Un prim spațiu este techtalk, o sală cu diferite funcțiuni.

Birourile GoogleSursa foto

        Urmează un spațiu destinat meeting-urilor. Doar acest spațiu reprezintă un adevărat univers. Leagăne pe post de scaune, mingi albastre în loc de apă, un taxi în loc de o bancă și o stradă întregă doar în câțiva metri pătrați. Vă puteți imagina cum ar fi ședințele de birou într-un astfel de spațiu?

Birourile Google

Sursa foto

          Locul de luat masa, spațiul de lucru și toate celelalte delicii am să le prezint doar prin poze, pentru că 1000 de cuvinte ale mele ar fi prea puține pentru oricare dintre aceste poze.

Birourile GoogleSursa foto

Birourile GoogleSursa foto

Birourile GoogleSursa foto

Birourile GoogleSursa foto

Birourile GoogleSursa foto

Birourile GoogleSursa foto

        Birourile Google sunt un exemplu pentru cum ar trebui să fie tratați toți angajații! Indiferent că este vorba de o corporație sau de o firmă mică. Aici mă refer mai ales la feeling-ul pe care îl avem într-un birou, mai ales când majoritatea dintre noi își petrec o treime din viață în acest mediu.

 

Leave a Comment.