Apartament românesc în New York

     Primul articol din acest an am să îl dedic tinerilor plini de pasiune, încărcați cu un spirit vivace, care ne fac pe toți să vrem mai mult de la viață, să ne propunem țeluri mai înalte și să vrem să zburăm cât e cerul de larg.

    De unde mi-a venit idea? Săptămânile trecute am citi într-un ziar despre doi tineri români, studenți la facultatea de arhitectură din București, care l-au cucerit pe fondatorul site-ului american treehugger.com, Graham Hill.

apartament_mic_2Sursa foto

Cei doi au participat la concursul organizat de Hill, câștigând locul întâi printre cele 303 proiecte participante. Concursul consta în decorarea unui apartament mic, eco friendly, cu un impact minim asupra mediului, având un design deosebit și care să conțină spații multifuncționale.

apartament_mic_3Sursa foto

       Cei doi studenți, Adrian Iancu și Cătălin Sandu, au venit cu o propunere foarte eficientă din punct de vedere funcțional, astfel că în micul apartament newyorkez – intitulat Life Edited –  au realizat în propunerea lor opt spații cu funțiuni diferite, și un design pe măsură.

        Cum au putut să creeze toate aceste spații într-un mic apartament? Ei bine se pare că profesorii noștri români ne-au învățat bine și tocmai de aceea sunt atât de apreciați românii de pretutindeni din acest punc de vedere. Nu degeaba a doua limbă vorbită la Microsoft este limba română :) . Dar să revenim la apartamentul minune care are și un mic video unde puteți admira creația românească.

Sursa video

1 Comments

  1. Buna, m-am uitat la toate postarile tale si am gasit cateva idei minunate:))) Multumesc. Astept sa vad care va fi urmatoarea tematica abordata. Anunta-ma cand vei fi inTimisoara. Poate imi desenezi ceva pe pereti. Mie sau fetitei mele:))) O zi frumoasa!

    Reply

Leave a Comment.